Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας!

cart-information
|

Φορολογικοί μηχανισμοί

Φορολογικοί μηχανισμοί τύπου Α

Στην multisystems θα βρείτε φορολογικούς μηχανισμούς ΕΑΦΔΣΣ τύπου Α σε χαμηλές τιμές για σύνδεση με όλες τις εμπορικές εφαρμογές τις αγοράς. Οι ΕΑΦΔΣΣ τύπου Α συνοδεύονται με λογισμικό διαχείρισης φορολογικών δεδομένων (Driver τύπου Α) για σήμανση όλων των παραστατικών και φυσικά αποστολή στοιχείων online στο σύστημα του υπουργείου οικονομικών. Ο Driver φορολογικού μηχανισμού τύπου Α δημιουργεί εναν εικονικό εκτυπωτή στον ηλεκτρονικό υπολογιστή οπου δρομολογούνται τα προς εκτύπωση παραστατικά, το λογισμικό σε συνεργασία με τον φορολογικό μηχανισμό "σημαίνει" με την συμβολοσειρά ΠΑΗΨΣ τα παραστατικα που εκτυπώνονται στον εικονικό εκτυπωτή, ο φορολογικός μηχανισμός εκδίδει σήμανση και στην συνέχεια η εκτύπωση δρομολογείται σε εναν πραγματικό εκτυπωτή.

Φορολογικός μηχανισμός τύπου Β

Εαν η εμπορική σας εφαρμογή είναι συμβατή με φορολογικό μηχανισμό τύπου Β μπορείτε να επισκευτείτε την ενότητα Φορολογικοί μηχανισμοί τύπου Β Οι τεχνικοί μας βρίσκονται στην διάθεση σας να σας συμβουλέψουν για την σωστή επιλογή φορολογικού μηχανισμού σήμανσης που να συνεργάζεται με την εμπορική σας εφαρμογή η οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία έκδωσης κανονικών ή ηλεκτρονικών παραστατικών. Καλέστε μας στο 211 800 9 800 για να σας δώσουμε πληροφορίες.

Φορολογικός μηχανισμός για Ε shop

Διαθέτουμε πλήρεις λύσεις για σύνδεση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος με φορολογικό μηχανισμό και έκδωση παραστατικών απο την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου χρησιμοποιήτε. Έχουμε υλοποιήσει σύνδέσεις με τα πιό δημοφιλή shopping carts της αγοράς όπως Magento, Virtuemart, CS Cart, OS Commerce, MIVA Merchant, Prestashop κ.α. Καλέστε μας στο 211 800 9 800 για να μιλήσετε με σύμβουλο φορολογικών μηχανισμών.

Επώνυμοι φορολογικοί μηχανισμοί ΕΑΦΔΣΣ

Στην multisystems θα βρείτε φορολογικούς μηχανισμούς παντός τύπου απο όλους τους επώνυμους κατασκευαστές καθώς και εξουσιοδωτημένο service. Θα βρείτε φορολογικούς μηχανισμούς σήμανσης ΕΑΦΔΣΣ απο κατασκευαστές όπως Casio, Synthex, Synopsis, Micrelec, Fasy, Proline, Carat, Retail, RBS, Samtec, Fiscal box, Altec, Elcom, ICS Algobox, DCR Star, Taxcode, Samtec, MCR FMU Punto καθώς και τεχνική εξυπηρέτηση για όλους τους μηχανισμούς ΕΑΦΔΣΣ της αγοράς.

Service φορολογικών μηχανισμών

Αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες επισκευών και Service για κάθε φορολογικό μηχανισμό ανεξαρτήτου παλαιότητας και κατάστασης. Ενδεικτικά μερικές απο τις υπηρεσίες υποστήριξης φορολογικών μηχανισμών είναι η ανάγνωση φορολογικής μνήμης και παύση φορολογικού μηχανισμού, αντικατάσταση φορολογικής μνήμης, αλλαγή μπαταρίας ΕΑΦΔΣΣ, διόρθωση ημερομηνίας και ώρας φορολογικού μηχανισμού καθώς και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστεί ενας φορολογικός όσο σύνθετο και αν είναι. Στην multisystems υποστηρίζουμε τεχνικά όλα τα μοντέλα φορολογικών μηχανισμών της αγοράς. Για να δείτε τα παλαιά μοντέλα που υποστηρίζουμε μπορείτε να επισκευτείτε την ενότητα Φορολογικοί μηχανισμοί παλαιού τύπου ή αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για το Service φορολογικών μηχανισμών μπορείτε να επισκευτείτε την ενότητα Service ταμειακών μηχανών και φορολογικών μηχανισμών προκειμένου να λάβετε περεταίρω πληροφορίες.

24 Είδος(η)

24 Είδος(η)