Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας!

cart-information
|

Κοινωνική ευαισθητοποίηση & ευθύνη

Η διοίκηση και το προσωπικό της multisystems διαθέτουν σε πολύ υψηλό βαθμό το αίσθημα της κοινωνικής ευαισθητοποίησης. Θεωρούμε άγραφο νόμο την υποχρέωση μας να βρισκόμαστε δίπλα στις κοινωνικά ασθενείς ομάδες με οποιασδήποτε μορφής βοήθεια μπορούμε να προσφέρουμε.

Στα πλαίσια των κοινωνικών μας δράσεων είμαστε δίπλα σε πολλούς φιλανθρωπικούς οργανισμούς όπως Το Χαμόγελο του παιδιού, Τα παιδικά χωριά SOS, Την Αγάπη παιδιών Love kids των οποίων το έργο βοηθάμε εμπράκτως με δωρεές και χορηγίες.

Μερικές απο τις κοινωνικές δράσεις μας.

  • LovekidsΔωρεά ταμειακής μηχανής στον φιλανθρωπικό οργανισμό Αγάπη Παιδιών «Love Kids»
    Θεωρήσαμε υποχρέωση μας να προσφέρουμε μια ταμειακή μηχανή. Ηταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε. Η ταμειακή μηχανή θα χρησιμοποιηθεί για την έκδοση αποδείξεων απο την πώληση των χειροτεχνημάτων διαθέτει ο οργανισμός σε ειδικό κιόσκι που του παραχωρείτε κατα την διενέργεια διαφόρων εκδηλώσεων. Αξίζει να σημειώσουμε οτι τα έσοδα απο τα χειροτεχνήματα αποτελούν την μοναδική πηγή εσόδων του οργανισμού. Ο οργανισμός Love Kids στηρίζει με το «Βοήθημα αγάπης» τα παιδιά σεισμόπληκτων μονογονεικών οικογενειών απο τον καταστροφικό σεισμό στην Κεφαλλονιά.

 

  • Δωρεά ταμειακής μηχανής στον φιλανθρωπικό οργανισμό Χαμόγελο του Παιδιού
    Δωρίσαμε ταμειακή μηχανή στο παράρτημα του Πύργου Ηλείας. Η ταμειακή μηχανή θα χρησιμοποιηθεί στα διάφορα Bazaar που διοργανώνει το «Χαμόγελο» με προϊόντα που φτιάχνουν μόνα τους τα παιδιά. Τα έσοδα απο τα Bazaar αποτελούν πολύ σημαντικό οικονομικό βοήθημα για τον οργανισμό.

 

  • Χαμόγελο του παιδιούΠαροχή σημαντικής έκπτωσης σε επαγγελματική μηχανή καταμέτρησης κερμάτων στο Χαμόγελο του Παιδιού για την καταμέτρηση των εσόδων απο τους Κουμπαράδες
    Οι περισσότεροι γνωρίζουν τους γνωστούς «Κουμπαράδες» που βρίσκονται σε διάφορα κεντρικά σημεία με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Χαμόγελου. Τα κέρματα που συλλέγονται απο τους κουμπαράδες αυτούς καταμετρούνται με την συσκευή καταμέτρησης οπου επιχορηγήσαμε το μεγαλύτερο μέρος της δαπάνης της.