Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας!

cart-information
|

Πώς θα έρθετε

Επιλέξαμε την τοποθεσία της εταιρίας με μεγάλη προσοχή προκειμένου να διευκολύνουμε την πρόσβαση στους πελάτες μας απο όλα τα μέρη της Αττικής. Βρισκόμαστε πολύ κοντά στους τρείς κύριους οδικούς άξονες (Εθ. Οδός Αθηνών-Λαμίας, Εθ. Οδός Αθηνών-Κορίνθου και Αττική Οδός) ενώ παράλληλα είμαστε «δίπλα» στο κέντρο της Αθήνας, τον Πειραιά καθώς και τον Σταθμό μετρό του Αιγάλεω. (5 λεπτά με τα πόδια)

Συγκεκριμένα βρισκόμαστε επι της Λεωφ. Θηβών 339 ακριβώς απέναντι απο το γήπεδο του Αιγάλεω στο τμήμα της Θηβών ανάμεσα απο την Ιερά Οδό και την Πέτρου Ράλλη (Village park)

Διαθέτουμε ιδιόκτητο πάρκινγκ 12 θέσεων έμπροσθεν των γραφείων μας προς εξυπηρέτηση των επισκεπτών μας.

Πώς θα έρθετε με αυτοκίνητο

Απο Αττική Οδό

Μπορείτε να έρθετε πολύ εύκολα σε εμάς χρησημοποιώντας την Αττική Οδό, η έξοδος που εξυπηρετεί περισσότερο είναι η 8 (Προς Πειραιά μέσω Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας) Έπειτα ακολουθείτε τις παρακάτω οδηγίες.

Απο Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας

Ερχόμενοι απο την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας (Και απο τα 2 ρεύματα) βγαίνουμε απο τον Αυτοκινητόδρομο στην έξοδο Αιγάλεω (Μεγάλη πράσινη πινακίδα) και βρισκόμαστε στη διασταύρωση της Εθνικής Οδού με την Ιερά Οδό, στρίβουμε δεξιά και στην συνέχεια μετά απο 500 περίπου μέτρα βρίσκεστε στην διασταύρωση της Ιεράς Οδού με την Λεωφ. Θηβών, εκεί, στρίβετε αριστερά και σε περίπου 300 μέτρα θα βρίσκεστε στην είσοδο της εταιρίας.

Απο Εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου

Απο την Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου και ενώ κινήστε με κατεύθυνση προς Αθήνα, μπορείτε να κάνετε δεξιά στην Λεωφ. Θηβών στο ύψος του Media Markt. Υπάρχει σήμανση «Προς Αιγάλεω» στην συνέχεια σε 1 χλμ περίπου έχετε φτάσει σε εμάς.

Απο Πειραιά

Ερχόμενοι απο τον Πειραιά μπορείτε να έρθετε μέσω της Λεωφόρου Θηβών, τα γραφεία μας βρίσκονται περίπου 400 μέτρα απο το Village Park Ρέντη

Απο Κέντρο Αθήνας

Απο το κέντρο της Αθήνας, μπορείτε να έρθετε χρησιμοποιώντας την Ιερά Οδό και στην συνέχεια να κάνετε αριστερά στη διασταύρωση με την Λ. Θηβών. Θα μας βρείτε σε 300 μέτρα περίπου ακριβώς απέναντι απο το γήπεδο του Αιγάλεω.