Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας!

cart-information
|

Μονής όψης εκτυπωτές καρτών

Λέγοντας εκτυπωτές μονής όψης εννοούμε ότι οι εκτυπωτές τυπώνουν μόνο από την μπροστινή πλευρά, αφήνοντας την πίσω πλευρά κενή, με ένα πέρασμα. Είναι μια υπέροχη επιλογή αν όγκος καρτών που τυπώνετε είναι μικρός, τυπικά 500 κάρτες ή λιγότερες το χρόνο.

Λειτουργούν άψογα για όσους έχουν περιορισμένες ανάγκες πληροφοριών στις κάρτες τους (π.χ. το όνομα του εργαζόμενου, η φωτογραφία και το εταιρικό λογότυπο). Επιπρόσθετα αν αποφασίζετε με βάση το κόστος οι εκτυπωτές μονής όψης είναι σχεδόν πάντα η φθηνότερη επιλογή.

Οι περισσότεροι εκτυπωτές μονής όψης είναι ελαφριοί και συμπαγείς σε μέγεθος, γεγονός που τους καθιστά ιδανικούς για εργασία σε χώρους γραφείου. Όπως και οι εκτυπωτές διπλής όψης, προσφέρουν επιλογές πλαστικοποίησης.

Μερικοί εκτυπωτές μονής όψης παρέχουν ακόμα και λειτουργίες αναβάθμισης σε διπλής όψης ώστε να προσθέσετε και αυτή τη λειτουργικότητα μελλοντικά. Αυτές οι αναβαθμίσεις μπορούν να εγκατασταθούν από το χρήστη και παρέχουν πρόσθετη ευκινησία στον εκτυπωτή σας στην περίπτωση που οι ανάγκες της επιχείρησής σας αλλάξουν αν και θα ήταν ευκολότερο και οικονομικότερο το να αγοράσετε έναν εκτυπωτή διπλής όψης από την αρχή.

1-42 of 50

  1. 1
  2. 2

1-42 of 50

  1. 1
  2. 2