Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας!

cart-information
|
Epson TM-T88V, USB, RS232, γκρι (C31CA85042), C31CA85042
*Παρακαλούμε ελέγξτε πάντα το part number και τα περιεχόμενα που αναφέρονται στην περιγραφή.

Epson TM-T88V, USB, RS232, γκρι (C31CA85042)

Part number : C31CA85042

Θερμικός εκτυπωτής αποδείξεων, 7 dots/mm (180 dpi), πλάτος μέσου (μέγιστο): 58 mm, 80 mm, πλάτος εκτύπωσης (μέγιστο): 72 mm, 300 mm/s, USB, RS232, esc/pos, περιλαμβάνει: τροφοδοτικό, καλώδιο τροφοδοσίας, κάλυμμα καλωδίου, χαρτί με adaptor, κάλυμμα του διακόπτη, γκρι

Χωρίς ΦΠΑ: 299,60 € Με ΦΠΑ: 371,50 €

Σε αποθεμα: 2433

O TM-T88V είναι μια πραγματική καινοτομία στην παραγωγή εκτυπωτών αποδείξεων POS και τα αποτελέσματα είναι καλύτερα για το budget σας και το περιβάλλον. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα με την λειτουργία εξοικονόμησης χαρτιού που μειώνει τα σκουπίδια και το κόστος. Τα «πράσινα» χαρακτηριστικά αποδεικνύονται περαιτέρω με το γεγονός ότι αυτός είναι ο πρώτος θερμικός εκτυπωτής αποδείξεων με πιστοποίηση Energy Star.

Η πραγματική ταχύτητα εκτύπωσης είναι εντυπωσιακή και αποδοτική στα 300mm το δευτερόλεπτο, την ώρα που πολλαπλές grey scale εκτυπώσεις επιτρέπουν την καλύτερη παρουσίαση λογοτύπων και εικόνων γραφικών. Ο TM-T88V δουλεύει σε πολλαπλές πλατφόρμες, ώστε να είναι εύκολο να ενσωματωθεί στο δίκτυό σας και διατίθεται με εσωτερικό USB Interface που έχει ως αποτέλεσμα την εύκολη εναρμόνιση με USB μελλοντικά.

Αυτός είναι ένα υψηλά αξιόπιστος και ευκολόχρηστος εκτυπωτής POS αλλά επειδή το ενδιαφέρον μας για τον πελάτη είναι πάντα στο επίκεντρο, προσθέσαμε και 4-ετή εγγύηση.

Το προϊόν καλύπτει τα αυστηρά ENERGY STAR® κριτήρια που τίθενται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Η Epson είναι ένας παγκόσμιος κατασκευαστής ταγμένος στην προστασία του περιβάλλοντος για τις επόμενες γενιές προσφέροντας μια ποικιλία από ENERGY STAR® προϊόντα. Αυτο επιτυγχάνεται μειώνοντας δραστικά τη χρήση ηλεκτρισμού, που σώζει ενέργεια, χρήμα και το περιβάλλον χωρίς να συμβιβάζεται ως προς την ποιότητα.

  • Υψηλής ταχύτητας εκτύπωση έως και 300 mm/sec. Ίδια ταχύτητα και για εσωτερικά γραφικά
  • Multi-greyscale εκτύπωση για υψηλής ποιότητας εκτύπωση λογοτύπων
  • Αυτόματη λειτουργία εξοικονόμησης χαρτιού που σας κερδίζει χρήματα
  • Απίστευτη αξιοπιστία – περιλαμβάνεται 4ετής εγγύηση
SKU C31CA85042
Warranty (months) 48
Manufacturer Part Number C31CA85042
Μέθοδος εκτύπωσης Θερμική
Printer Type Single Station
Interface USB, Serial RS232
Πλάτος εκτύπωσης 72 mm
Autocutter Όχι
Δυνατότητα εκτύπωσης ετικετών Όχι
Κεφαλές εκτύπωσης Desktop
Κατασκευαστής epson
Model Series Epson TM-T88V

Γράψτε τη δικιά σας αξιολόγηση

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Τιμή προϊόντος
Ποιότητα προϊόντος
Εξυπηρέτηση