Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας!

cart-information
|
Ratiotec Soldi Smart Pro (64480+DKK), 64480+DKK
*Παρακαλούμε ελέγξτε πάντα το part number και τα περιεχόμενα που αναφέρονται στην περιγραφή.

Ratiotec Soldi Smart Pro (64480+DKK)

Part number : 64480+DKK

Ελεγκτής χαρτονομισμάτων (dkk), αναβάθμιση interface, οθόνη, έλεγχος πλαστότητας (ir, mg-χαρακτηριστικά, metal thread), περιλαμβάνει: τροφοδοτικό, διαστάσεις (Πλ./Βα./Υψ.) : 13,5 cm x 17 cm x 8 cm

Χωρίς ΦΠΑ: 132,17 € Με ΦΠΑ: 163,90 €

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ

Όσο πιο ευκρινές γίνεται: Μόλις εισάγετε το χαρτονόμισμα στο Soldi Smart Pro της ratiotec σας δίνει ένα ξεκάθαρο αποτέλεσμα του ελέγχου. Μέσα σε τρία δέκατα του δευτερολέπτου ο ανιχνευτής χαρτονομισμάτων ελέγχει και αυτόματα δίνει αξιόπιστες πληροφορίες. Το περίβλημα γύρω απο την ενσωματωμένη οθόνη φωτίζει με πράσινο χρώμα για τα αυθεντικά χαρτονομίσματα και κόκκινο για τα πλαστά. Για να κάνει τα αποτελέσματα ακόμα πιο αξιόπιστα παρέχει και ηχητικό σήμα που μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενργοποιηθεί.

Η οθόνη LED επισημαίνει ύποπτα χαρακτηριστικά σε 5 διαφορετικές γλώσσες (Γερμανικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά και Ιταλικά). Χάρη στο ενσωματωμέν USB interface μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναβαθμίσεις μέσω PC. Mπορείτε επίσης να προσαρμόσετε πολυάριθμες λειτουργίες χρήσης όπως η γλώσσα, ο τύπος σήματος και ζητήματα ενέργειας. Προαιρετικά μπορείτε να λειτουργήσετε το Soldi Smart Pro φορητά με την παραγγελία μπαταρίας. Μπορείτε επίσης προαιρετικά να λάβετε αντικλεπτική προστασία καθώς και καλώδιο σύνδεσης με αμάξι αλλά και εξαρτήματα σύνδεσης σε τοίχο.

SKU 64480+DKK
Warranty (months) 24
Manufacturer Part Number 64480+DKK
Κατασκευαστής ratiotec

Γράψτε τη δικιά σας αξιολόγηση

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Τιμή προϊόντος
Ποιότητα προϊόντος
Εξυπηρέτηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ: