Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας!

cart-information
|
Ratiotec Soldi Smart (64470+SEK), 64470+SEK
*Παρακαλούμε ελέγξτε πάντα το part number και τα περιεχόμενα που αναφέρονται στην περιγραφή.

Ratiotec Soldi Smart (64470+SEK)

Part number : 64470+SEK

Ελεγκτής χαρτονομισμάτων (eur, sek), αναβάθμιση interface, έλεγχος πλαστότητας (ir, mg-χαρακτηριστικά, metal thread), περιλαμβάνει: τροφοδοτικό, διαστάσεις (Πλ./Βα./Υψ.) : 13 cm x 14,5 cm x 7,5 cm

Χωρίς ΦΠΑ: 112,00 € Με ΦΠΑ: 138,88 €

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ

Τα πλαστά χαρτονομίσματα δεν είναι πλέον πρόβλημα με το Soldi Smart. Η συσκευή ελέγχει την αυθεντικότητα χαρτονομισμάτων απλά, ιδιαίτερα γρήγορα και αξιόπιστα. Αποτρέψτε την απάτη κατά την πληρωμή αποδοτικά. Όχι μόνο είναι ασφαλές (100% αναγνώριση πλαστότητας) αλλά επίσης σχεδιάστηκε ώστε να είναι μίνιμαλ και να κάνει τη λειτουργία ευκολότερη – έτσι τα λάθη λειτουργίας πλέον ανήκουν στο παρελθόν. Απλα εισάγετε το χαρτονόμισμα – τα αυθεντικά αμέσως επιστρέφονται στο εμπρός μέρος ενώ τα πλαστά στέλνονται στο πίσω μέρος σε συνδυασμό με ένα ηχητικό σήμα.

Αυτή η συμπαγής και κομψή συσκευή χωρά σε κάθε σημείο πληρωμής ακόμα και στα πιο περιορισμένα. Προσαρμόζεται εύκολα και γρήγορα σε κάθε περιβάλλον. Μπορείτε επίσης να το τοποθετήσετε σε τοίχους ή επιφάνειες ραφιών. Αυτό προστατεύει τη συσκευή από μη εγκεκριμένη χρήση και κλοπή. Ή αν το χρειάζεστε σε διάφορες περιοχές εργασίας, απλά παραγγείλτε την προαιρετική μπαταρία και το Smart θα αποδώσει και σε mobile εφαρμογές.

SKU 64470+SEK
Warranty (months) 24
Manufacturer Part Number 64470+SEK
Κατασκευαστής ratiotec

Γράψτε τη δικιά σας αξιολόγηση

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Τιμή προϊόντος
Ποιότητα προϊόντος
Εξυπηρέτηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ: