Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας!

cart-information
|
Ratiotec Soldi Smart (64470), 64470
*Παρακαλούμε ελέγξτε πάντα το part number και τα περιεχόμενα που αναφέρονται στην περιγραφή.

Ratiotec Soldi Smart (64470)

Part number : 64470

Ελεγκτής χαρτονομισμάτων (eur), αναβάθμιση interface, έλεγχος πλαστότητας (ir, mg-χαρακτηριστικά, metal thread), περιλαμβάνει: τροφοδοτικό, διαστάσεις (Πλ./Βα./Υψ.) : 13 cm x 14,5 cm x 7,5 cm

Χωρίς ΦΠΑ: 95,30 € Με ΦΠΑ: 118,17 €

Σε αποθεμα: 85

Τα πλαστά χαρτονομίσματα δεν είναι πλέον πρόβλημα με το Soldi Smart. Η συσκευή ελέγχει την αυθεντικότητα χαρτονομισμάτων απλά, ιδιαίτερα γρήγορα και αξιόπιστα. Αποτρέψτε την απάτη κατά την πληρωμή αποδοτικά. Όχι μόνο είναι ασφαλές (100% αναγνώριση πλαστότητας) αλλά επίσης σχεδιάστηκε ώστε να είναι μίνιμαλ και να κάνει τη λειτουργία ευκολότερη – έτσι τα λάθη λειτουργίας πλέον ανήκουν στο παρελθόν. Απλα εισάγετε το χαρτονόμισμα – τα αυθεντικά αμέσως επιστρέφονται στο εμπρός μέρος ενώ τα πλαστά στέλνονται στο πίσω μέρος σε συνδυασμό με ένα ηχητικό σήμα.

Αυτή η συμπαγής και κομψή συσκευή χωρά σε κάθε σημείο πληρωμής ακόμα και στα πιο περιορισμένα. Προσαρμόζεται εύκολα και γρήγορα σε κάθε περιβάλλον. Μπορείτε επίσης να το τοποθετήσετε σε τοίχους ή επιφάνειες ραφιών. Αυτό προστατεύει τη συσκευή από μη εγκεκριμένη χρήση και κλοπή. Ή αν το χρειάζεστε σε διάφορες περιοχές εργασίας, απλά παραγγείλτε την προαιρετική μπαταρία και το Smart θα αποδώσει και σε mobile εφαρμογές.

SKU 64470
Warranty (months) 24
Manufacturer Part Number 64470
Κατασκευαστής ratiotec

Γράψτε τη δικιά σας αξιολόγηση

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Τιμή προϊόντος
Ποιότητα προϊόντος
Εξυπηρέτηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ: