Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας!

cart-information
|

Partners - Brands

Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους πωλητές ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες λύσεις της αγοράς. Οι συνεργάτες μας κατασκευάζουν τα υψηλότερης ποιότητας barcode, auto id και προϊόντα POS που παρέχονται στην παγκόσμια αγορά. Πάντα ενθαρρύνουμε τους πελάτες μας να σχεδιάσουν λύσεις και υποσυστήματα βασισμένα στις μεγαλύτερες εταιρίες προκειμένου να έχουν τη μέγιστη δυνατή υποστήριξη. Εδώ μπορείτε να δείτε τους κατασκευαστές με τους οποίους συνεργαζόμαστε και να κάνετε τις αγορές σας ανά κατασκευαστή.

 • Zebra""

  - Εκτυπωτές καρτών και ετικετών για γραφεία και εφαρμογές καταστημάτων 
  - Barcode scanners, mobile computers και υποδομών WLAN 

  H Zebra είναι ένας από τους πρωτοπόρους στην παραγωγή ετικετών, εκτυπωτών barcode και ετικετών, ισχυρών φορητών υπολογιστών, barcode scanners και hardware για υψηλού επιπέδου ασύρματα δίκτυα. Πολλές μεγάλες εταιρίες παγκοσμίως στα logistics, την παραγωγή αλλά και σε καταστήματα βασίζονται στη Zebra.
 • Datalogic

  - Αξιόπιστα scanners χειρός με laser, CMOS ή CCD μηχανή 
  - Scanners για εγκαταστάσεις και σταθερές εφαρμογές 

  Ο πρωτοπόρος του barcode προσφέρει μεγάλη ποικιλία από barcode scanners και φορητά τερματικά για καταστήματα, παραγωγή και logistics. Το υψηλής ποιότητας hardware τους είναι στιβαρό και ταυτόχρονα ικανοποιεί τις ανάγκες λειτουργικότητας κα ιαπόδοσης.
 • Honeywell

  - Laser scanners και barcode imagers για κάθε εφαρμογή 
  - Ισχυρά mobile computers καθώς και φορητές ή σταθερές λύσεις εκτυπωτών ετικετών 

  Με μια ευρεία λύση επιλογών, η Honeywell παρέχει ένα πλήρες σετ hardware Auto-ID. Μπορείτε να αγοράσετε barcode scanners για κάθε τομέα και εφαρμογή για υπολογιστές χειρός και τερματικά οχήματος, εκτυπωτές ετικετών και hardware που βασίζεται σε δορυφόρο όλα από μία πηγή.
 • Epson

  - Εκτυπωτές αποδείξεων, φορητοί εκτυπωτές και πολλαπλές θέσεις εργασίας 
  - Εκτυπωτές εισιτηρίων, αποδείξεων και ετικετών για μονόχρωμες ή έγχρωμες εκτυπώσεις 

  Ο πρωτοπόρος στην αγορά εκτυπωτών αποδείξεων παρέχει τεράστια ποικιλία εκτυπωτών POS, εξειδικευμένους εκτυπωτές καθώς και λύσεις εκτύπωσης Wi-Fi για κάθε εφαρμογή.
 • Star

  - Σταθεροί και φορητοί εκτυπωτές POS 
  - Εσωτερικά συστήματα εκτύπωσης, οθόνες πελάτη και συρτάρια μετρητών 

  Ο Star είναι ένας από τους πιο έμπειρους ‘’παίκτες’’ παγκοσμίως στους εκτυπωτές POS και τις περιφερειακές συσκευές. Αποκτήστε στιβαρούς, θερμικούς και dot matrix εκτυπωτές για εφαρμογές barcode και ετικετών, με όλες τις επιλογές σύνδεσης.
 • Citizen

  - Θερμικοί εκτυπωτές για ετικέτες και αποδείξεις 
  - Εκτυπωτές εισιτηρίων και ετικετών για πολλαπλές εφαρμογές 

  Γνωστή για τα αξιόπιστα και εντυπωσιακά της προϊόντα, η Citizen παράγει εκτυπωτές για POS και εφαρμογές barcode εδώ και πολλά χρόνια. Έξυπνα χαρακτηριστικά καθώς και μεγάλη ανθεκτικότητα, εγγυόνται επαγγελματικά αποτελέσματα στους τομείς του POS και της αποθήκης.
 • Evolis

  - Desktop εκτυπωτές για κωδικοποιημένες και μη-κωδικοποιημένες κάρτες 
  - Πλήρως αυτοματοποιημένες λύσεις για μεγάλες ποσότητες 

  Η evolis παράγει, σχεδιάζει και εμπορεύεται εκτυπωτές καρτών για την μεγαλύτερη ποικιλία εφαρμογών σε καταστήματα, τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες και παρόχους υπηρεσιών. Οι εκτυπωτές τα καταφέρνουν σε απαιτητικές εφαρμογές, στηριζόμενοι στις υψηλότατου επιπέδου λειτουργίες τους, το χαμηλό λειτουργικό κόστος και τον υπέροχο σχεδιασμό. Η συλλογή της evolis ολοκληρώνεται από τα κατάλληλα αξεσουάρ και αναλώσιμα.
 • Elo

  - Οθόνες αφής με ποικιλία τεχνολογιών 
  - Οθόνες αφής για συστήματα POS με ενσωματωμένο PC 

  Σαν πωλητής οθονών αφής η Elo Touch Solutions έχει μεγάλη επιρροή στην αγορά των οθονών αφής και συνεχίζει να βελτιώνει όλο και παραπάνω αυτές τις τεχνολογίες. Οι υψηλού επιπέδου οθόνες αφής και τα ενσωματωμένα PCs είναι γνωστά για τη στιβαρότητα και την αξιοπιστία τους.
 • Datamax

  - Σταθεροί εκτυπωτές ετικετών για τη βιομηχανία, τα logistics και τα καταστήματα
  - Φορητοί εκτυπωτές ετικετών και αποδείξεων μαζί με αναλώσιμα

  Η Datamax-O’Neil από την Honeywell διαθέτει δεκαετίες πολύτιμης εμπειρίας στην εκτύπωση ετικετών. Σαν διεθνής κατασκευαστής με μεγάλη ποικιλία λύσεων, η εταιρία διαθέτει άριστη φήμη στην αγορά.
 • Bixolon
 • Preh-keytec

  - Πληκτρολόγια ταμειακών μηχανών για πολλαπλές εφαρμογές 
  - Προγραμματιζόμενα πληκτρολόγια PC με εναλλακτικές διατάξεις 

  Η PrehKeyTec είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές πληκτρολογίων για ταμειακές μηχανές και διάφορες εφαρμογές. Η PrehKeyTec παράγει πληκτρολόγια με διαφορετικό πλήθος πλήκτρων που χρησιμοποιούνται για δεκαετίες σε καταστήματα και στην παραγωγή.
 • Seagull
 • Metapace

  - Αξιόπιστα και οικονομικά περιφερειακά POS 
  - Στιβαροί εκτυπωτές, scanners κ.α. για καταστήματα και αποθήκες 

  Η metapace είναι ο προμηθευτής για τις αγορές που ενδιαφέρονται για την τιμή, την ώρα που παρέχεται αξιοπιστία σε κάθε τομέα. Μαζί με εξαιρετική απόδοση, διαθέτει πλήρη πακέτα για άμεση εγκατάσταση ακόμα και για αρχάριους.
 • Glancetron

  - Οθόνες αφής σε διάφορα μεγέθη και μορφές 
  - Όλα σε ένα συστήματα POS με ενσωματωμένο PC 

  H glancetron διαθέτει μια πλήρη παλέτα οθόνων αφής (από 7” έως 22”), καθώς και υψηλής ποιότητας συστημάτων POS. Για ανθεκτικές και σωστά τιμολογημένες συσκευές, η glancetron είναι η σωστή επιλογή.
 • Armor
 • Colormetrics

  - Υψηλής ποιότητας συστήματα POS με ενσωματωμένη οθόνη αφής 
  - Ελκυστικά και υψηλής απόδοσης συστήματα

  Η Colormetrics είναι κατασκευαστής με έδρα την Ταϊβάν που παράγει ελκυστικά και κομψά συστήματα POS. Tα συστήματα αφής εντυπωσιάζουν με την υπέροχη απόδοσή τους και τον μεγάλο αριθμό περιφερειακών συσκευών που ενσωματώνονται εύκολα.
 • Getac

  - Μερικώς και πλήρως rugged notebooks για εξωτερική εργασία, τη βιομηχανία και τις κατασκευές 
  - Πρωτοπόρες τεχνολογίες, παραμετροποιήσιμες και πιστοποιημένες

  Για πάνω από 20 χρόνια τωρα, η Getac παράγει και διανέμει άκρως στιβαρά PC και εξαρτήματα χειρός  για την πιο απαιτητική στρατιωτική, αστυνομική, βιομηχανική χρήση. Το hardware τους χρησιμοποιεί τις τελευταίες τεχνολογίες και καλύπτει ακόμα και τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας.